Cerere prestare servicii pentru persoane fizice

Pentru o mai buna organizare si pentru scurtarea timpului de asteptare in procedurile de solicitare, puteti sa descarcati formularul tipizat de pe site. Acest formular il veti completa cu datele personale si veti bifa serviciile de care aveti nevoie, dupa care va rugam sa urmati urmatoarea procedura:

  • va prezentati la SEDIUL SAJ BIHOR (Oradea str. Sucevei nr. 24) cu formularul completat si o copie dupa cartea de identitate (pentru a vi se putea emite factura)
  • prezentati solicitarea dumneavoastra departamentului MEDICAL (Director Medical sau Asistent Sef) care va poate elibera avizul pozitiv sau negativ pentru solicitarea dumneavoastra
  • in cazul in care avizul este pozitiv va prezentati la departamentul FINANCIAR-CONTABIL pentru a vi se face calculul in functie de specificatiile mentionate in cerere (kilometri de parcurs, ore de stationare, etc) si sa vi se emita factura pentru serviciile solicitate
  • cu factura emisa si cererea completata si avizata, va prezentati la SECRETARIAT pentru a achita suma mentionata in factura si pentru a vi se inregistra cererea.

Tarifele pentru prestări servicii asistență medicală la evenimente, sunt următoarele:
Deplasarea se tarifează astfel:

– Ambulanță tip A1/A2 – 6 Ron/km
– Ambulanță tip B2 – 12 Ron/km
– Ambulanță tip B1/C2 – 18 Ron/km

Asistență medicală se tarifează astfel:

– Ambulanță tip A1/A2 – în timpul săptămânii-150 lei/oră
în weekend – 300 lei/oră
– Ambulanță tip B2 – în timpul săptămânii-300 lei/oră
în weekend – 500 lei/oră
– Ambulanță tip B1/C2 – în timpul săptămânii-500 lei/oră
în weekend – 800 lei/oră

 

Speram ca procedurile descrise mai sus vor fi de folos in a eficientiza munca noastra si mai ales pentru a scurta timpul dumneavoastra de asteptare!