PRECIZARE LA ANUNȚUL PENTRU ORGANIZAREA EXAMENULUI PENTRU OCUPAREA POSTURILOR PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ, PENTRU PERSONALUL CARE A OCUPAT FĂRĂ CONCURS POSTURI DE EXECUŢIE, PE PERIOADĂ DETERMINATĂ, ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ

PRECIZARE LA ANUNȚUL

 

 

PENTRU ORGANIZAREA EXAMENULUI PENTRU OCUPAREA POSTURILOR PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ, PENTRU PERSONALUL CARE A OCUPAT FĂRĂ CONCURS POSTURI DE EXECUŢIE, PE PERIOADĂ DETERMINATĂ, ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ

 

 

 

            Subscrisa Serviciul de Ambulanță Județean Bihor, cu sediul în Oradea, str. Evreilor Deportați, nr. 24, reprezentată legal de manager general dr. Venter Liciniu Cătălin, face următoarea precizare:

            La examenul organizat în data de 05.05.2022 și 09.05.2022 persoana angajată pe funcția prevăzută la poziția nr. 263 din anexa nr. I din statul de funcții aprobat nu va putea participa la acest examen, întrucât postul vacant este de asistent medical principal, iar persoana angajata pe perioada determinată, pe stare de alertă nu este asistent medical principal.

            Examenul pentru poziția 263 se va organiza după transformarea postului din asistent medical principal, în asistent medical generalist.

    Documentul oficial il gasiti la acest LINK