ANUNȚ ORGANIZARE EXAMEN PROMOVARE din referent de specialitate debutant, în referent de specialitate III, în cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate, compartiment administrativ și în cadrul Serviciului Juridic și RUNOS-compartiment PSI

ANUNȚ ORGANIZARE EXAMEN PROMOVARE

 

                  Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bihor cu sediul în Oradea, str. Sucevei, nr. 24, conform HG nr. 1336/2012, cu modificările și completările ulterioare, organizează examen pentru promovarea din referent de specialitate debutant, în referent de specialitate III, în cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate, compartiment administrativ și în cadrul Serviciului Juridic și RUNOS-compartiment PSI, în data de 07.06.2024.

 

Condiţii specifice de promovare din referent de specialitate debutant, în referent de specialitate III cu studii superioare de lungă durată

  • ca urmare a realizării de către salariat a vechimei de 6 luni în funcția de referent de specialitate debutant.

 

 

Examenul de promovare organizat la sfârşitul perioadei în care salariatul a fost încadrat pe funcţia de debutant constă în susţinerea unui interviu, faţă în faţă sau online, după caz, care are la bază evaluarea raportului salariatului debutant și va fi susținut în data de 07.06.2024.

 

Examenul se va organiza la sediul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor, din strada Evreilor Deportați, nr.24, Oradea și constă în susținerea unui interviu structurat pe baza raportului salariatului debutant.

 

Documentul oficial il gasiti la acest LINK